G&G CM16 R8-L

G&G CM16 R8-L Airsoftgevär Assult Rifle - Gevärsspecialisten

Geväret: G&G CM16 R8-L

G&G CM16 R8-L Är ett batteri (EL) drivet airsoft gevär som skjuter airsoft BB’s i 120 m/s. Ett rödpunkts sikte följer med när du köper geväret samt ett 9,6V batteri och en laddare. Geväret har eldlägena: Fullautomatisk och Safe. Fullautomatiskt betyder då att du kan spreja ut kulorna ut geväret genom att hålla in avtryckaren. 300 kulor som sprutar ur samma gevär kommer att fungera bra på spelplanen. Geväret kommer nog att fungera bäst på ungefär 20-50 meters avstånd men längre än så kan bli svårt, då rekommenderar vi ett prickskyttegevär som inte är tillåtet på nära avstånd men får användas på långt avstånd och kommer att fungera bättre på längre avstånd.

G&G CM16 R8-L och många fler vapen hittar du hos PNJAKT här

Safe

Safe läget låser geväret från att kunna skjuta så att du kan gå runt med geväret utan någon chans att geväret skjuter utan att du trycker in avtryckaren. Ifall du t.e.x ska röra dig med vapnet så ifall du skulle ramla så kommer vapnet inte att avfyra, eller ifall du måste lägga ifrån dig geväret. Du kan läsa mer om detta på våran säkerhetssida.

Siktet

Siktet som följer med är ett sikte utan zoom med en rök punkt i mitten och därför kallas siktet rödpunktssikte. Den fungerar bra på nära och medel avstånd men på långt avstånd kommer du nog att behöva ett annat sikte och kanske ett annat gevär. Vi på gevärsspecialisten rekommenderar då ett prickskytte gevär och 4 gånger zoom borde fungera bra eftersom att du inte kommer att skjuta på mer än 100 meter i airsoft.

Sammanfattad fakta om geväret

  • Geväret skjuter 120 m/s.
  • Fungerar bäst på 20-50 meters avstånd.
  • Ett rödpunktssikte medföljer.
  • Geväret drivs att ett batteri (El).
  • Den har eldlägena Fullautomatiskt och Safe.
  • Rödpunktssiktet som medföljer har ingen zoom men har en röd punkt för att du ska kunna sikta.
  • Magasinet rymmer 300 BBs (kulor).
Märkt , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *