TOKYO MARUI M40A5 SNIPER – OD

Tokyo Marui M40A5 SNIPER – OD TOKYO MARUI M40A5 SNIPER - OD - Gevärsspecialisten

Geväret: TOKYO MARUI M40A5 SNIPER – OD

Airsoft modellen TOKYO MARUI M40A5 SNIPER – OD är väger hela 5,480 kg och skjuter med bra precision. Gevärskolv skalan ligger på 1:1 och har en indikator som visar ifall geväret är laddat eller inte. Drivs med fjäder och kan skjuta i hela 95 m/s (0.88J).  Med det här geväret är det garanterat att du inte åker först. Lägg dig i en buske, kasta in lite löv och börja panga! Samtidigt har du 6 QD-fästpunkter.

Magasinet

Magasinet rymmer 35 rds och geväret har ett verklighetstroget magasin placering. Samt ett hopup system som gör att du får bättre precison är någonsin! En indikator visar ifall geväret är laddat eller inte, detta är väldigt hjälpsamt ifall du inte ska skjuta men måste vara säker på att du inte trycker in avtryckaren. Geväret har samtidigt ett uppdaterat laddsystem som och har en shortstroke-boltsystem.

Kostnad

Geväret kanske kostar en hel del för mycket med tanke på att den bara kan skjuta i 0.88J när gränsen för att spela airsoft i sverige är högst 3J. Så geväret kommer inte att skjuta så hårt. Eftersom att den kostar 5995 så är det för högt enligt oss. Kanske 2500 vore bra för det här airsoftgeväret, men inte 5995. Så enligt oss kostar den lite för mycket. Dock kan vissa detaljer kompensera för att den bara skjuter 95 m/s.

Läng och vikt

Alla som har spelat airsoft vet att man vill att geväret ska vara så lätt som möjligt. Och eftersom att det här geväret väger 5,200 kg så förstår vemsomhelst att geväret helt enkelt väger för mycket. Över till längden. 1200 mm är ungefär en perfekt längd, 1,2 meter är en bra längd beroende på vem som använder det, om det är någon kortväxt eller långväxt. Men 1200 mm kommer nog att passa de flesta.

Sammanfattad fakta om geväret

  • Geväret kostar för mycket med tanke på vad den presterar.
  • Den kan skjuta 95 m/s (0.88J)
  • Airsoft-modellen väger hela 5,48 kg.
  • Bössan drivs med fjäder (Bolt system)
  • Den har ett bra hop-up system för bättre precision.
  • Geväret är 1200 mm lång.
Märkt , , , , , , , ,